Auto nieuws

Nieuws over auto’s en autofabrikanten.

Als u binnenkort een nieuwe auto gaat kopen,
dan helpt het brandstofverbruiksboekje 2015 u bij de keuze voor een zuinige auto. Net zoals het energielabel voor personenauto’s.
Dit label treft u aan op alle voor verkoop tentoongestelde nieuwe personenauto’s.
In dit boekje leest u alles over dit label, over het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van alle nieuwe modellen personen auto’s. Op het Nederlandse label wordt naast het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot ook de relatieve zuinigheid van een auto vermeld.

wijkopenautos.nl

Verderop in dit artikel het laatste auto nieuws.

 

Nissan Pulsar

 

 

 

 

 

 

De nieuwe Nissan Pulsar

-- Berichten van vandaag.
Dat Tesla moeite heeft om de compacte Model 3 aan een behoorlijk tempo uit de assemblagehallen te laten rollen, is zelfs geen publiek geheim meer. Het bedrijf werkte zich er financieel al behoorlijk mee in de nesten. Maar wie het geluk heeft om inmiddels met een Model 3 te rijden, heeft nu wat nieuwe snufjes om mee uit te pakken. En die zijn niet allemaal even logisch.Dat je telefoon (want de Model 3 heeft geen conventionele sleutel meer) nu ook kan gebruikt worden om de deuren en de koffers van de kleinste Tesla automatisch te ontgrendelen, dat is een logische aanpassing. Dat de noodremhulp nu niet meer beperkt is op 90, maar op 150km/u, kan je ook alleen maar toejuichen. En dat Tesla tenslotte ook enkele aanpassingen doorvoerde aan het aanraakscherm op basis van feedback, toont dat er naar klanten geluisterd wordt.Warme achterbank?De update houdt echter ook verwarmde zitplaatsen achteraan in. En dat is een zaak waar je specifieke hardware voor moet inbouwen die geen enkel ander nut heeft. Blijkt nu dat heel wat Model 3 daar wel degelijk mee zijn uitgerust, maar dat Tesla ervoor koos dat niet eerder te activeren. Nochtans is een sturing voor verwarmde zetels niet ingewikkeld of onvoorspelbaar. Tesla hield dat aardigheidje dus bewust achter de hand. De ene klant is er gelukkig mee, terwijl de andere klant zich afvraagt wat Tesla nog in z'n auto heeft zitten waar hij niets van afweet.
maandag, 19 maart, 2018
Source: Auto55
Ford heeft in z'n hoofdkwartier in Michigan voor de verzamelde pers z'n plannen voor de komende twee jaar uit de doeken gedaan. In het kort: er verandert heel wat.Het ganse gamma ondergaat bij het merk met het Blauwe Ovaal grote wijzigingen. Er komt een grotere focus op hybride- en elektrische aandrijvingen en slimme (autonome technologie). Maar het merk wil tegelijk ook alle winstgevende niches blijven afdekken. Dus er komt ook weer een Shelby Mustang.Meer SUVJa natuurlijk zet Ford nog meer in op SUV's. De marketingjongens van het bedrijf becijferden immers dat tegen 2020 één nieuwe auto op twee in de VS in die categorie zou kunnen liggen. En daarom wordt nog eens 7 miljard dollar extra in het segment geïnvesteerd. Er komt een nieuwe, hoekige Ford Bronco voor wie al eens graag nostalgisch doet en voor de millenials wordt er aan een nieuwe trendy auto gewerkt die er niet alleen stoer moet uitzien, maar ook nog iets moet kunnen (zie foto).
maandag, 19 maart, 2018
Source: Auto55
Volkswagen heeft er, zo is bekend, enkele moeilijke jaren opzitten. De Duitsers sjoemelden immers met de uitstoot van dieselwagens. Dat gaf het imago van het bedrijf een flinke knauw, om het nog niet over de miljarden aan compensaties, juridische kosten en boetes te hebben.Investeren in elektrische voertuigenToch wist Volkswagen, nu met ex-Porsche-baas Müller aan het hoofd, nieuwe recordwinsten te boeken. En dat betekent dat hij ook meer kan verdienen. De topman ging het afgelopen jaar naar huis met € 10,14 miljoen. Dat is 40% meer dan een jaar eerder. De verloning voor de andere leden van de raad van bestuur bij het bedrijf ging gemiddeld 27% de hoogte in, maar die hebben een plafond van € 5,5 miljoen.
maandag, 19 maart, 2018
Source: Auto55
-- Berichten van gisteren of eerder.
Dat de Chinezen zonder blikken of blozen (veel al Europese) auto-ontwerpen kopiëren, is algemeen geweten. Enkele van de meest flagrante voorbeelden vind je bijvoorbeeld in dit lijstje.Elektrische G-Klasse?Deze K7 van Qifeng is overduidelijk een kopie van de Mercedes G-Klasse, ondanks z'n bescheiden afmetingen van 3,29 bij 1,48m. De prestaties zijn overigens evenmin vergelijkbaar. Deze Chinese EV heeft maximaal een 6,7pk elektromotor aan bood die tot maximaal 50km/u snel is. Anderzijds is de prijs van amper € 3.600 ook maar een schijntje van die van een G-Klasse.
zondag, 18 maart, 2018
Source: Auto55
Toen Rolls-Royce de Silver Shadow lanceerde in 1965 omschreef het zijn vermogen net als van voorgaande versies als ‘voldoende'. Maar daar was de eigenaar van dit exemplaar uit 1974 het niet mee eens. Die zorgde voor nog een beetje meer vermogen.American muscleOnder de kap zit nu een 7-liter V8 van GM-origine die ook nog eens een noemt van een supercharger opgevezen kreeg. Ophanging en structuur werden verder aangepast, kwestie van er ook de dragstrips onveilig mee te kunnen maken. Maar je hebt ook nog steeds ruimte voor vier inzittenden en aan boord vind je ook een champagnehouder.Waar te koop?Natuurlijk denk je nu dat deze knettergekke Rolls in de VS te koop staat, maar je zit fout. Hij zoekt een nieuwe eigenaar in Noorwegen. € 100.000 en je kan ermee uitpakken.
zondag, 18 maart, 2018
Source: Auto55
De Alfa Romeo Mito is een spijtige getuige van de gebrekkige productfilosofie van het Italiaanse merk. De kleinste Alfa kwam in 2008 op de markt en veroorzaakte niet de verhoopte stormloop. Maar vooral: het product staat er nog steeds, hoewel z'n houdbaarheidsdatum nu duidelijk overschreden is. En van een opvolger nog steeds geen spoor.Korte romanceDe Mito maakt gebruik van een onderstel dat z'n tijd nu ook wel gehad heeft. Het is hetzelfde als dat van de Fiat Grande Punto en de Opel Corsa D, uit de tijd dat Fiat en GM een korte romance hadden.Sergio Marchionne, de topman van Fiat, liet zich op het Autosalon van Genève ontvallen dat de Mito als compacte hatchback definitief verleden tijd zou zijn na deze generatie. Maar dat de naam misschien wel nog bruikbaar is. Op een kleine Cross-over bijvoorbeeld.
zondag, 18 maart, 2018
Source: Auto55
Speciale G-Klasses gaan bij Mercedes als zoete broodjes over de toonbank. Relatief gezien toch. Dat is waarom de Duitsers van de uittredende generatie (ontdek de nieuwe Mercedes G hier) het ene nog zottere model bedachten dan het andere. Deze staat wellicht helemaal bovenaan de pyramide… Het is de Mercedes Maybach G650 Landaulet. Voor het geval je een 6-liter V12, 630pk, 1000Nm én 30cm bodemvrijheid moest combineren met de luxe van een limousine waar het dak van af kon.Eén van 99Onnodig te stellen dat Mercedes met bovenstaande een specifieke doelgroep voor ogen had. Maar 99 stuks, dat geraken de Duitsers wel kwijt. Voor wie er niet op wil wachten, staat dit exemplaar alvast te koop in Duitsland. Het kost je slechts anderhalf miljoen euro.
zondag, 18 maart, 2018
Source: Auto55
Het is dit jaar precies 70 jaar geleden dat Citroën zijn ‘Toute Petite Voiture', de 2pk, voorstelde. Dat gebeurde op het Autosalon van Parijs in 1948. En dat wordt van 31 maart tot 29 april gevierd in Autoworld in het Jubelpark in Brussel. En toch zal de oudste 2pk tijdens de thematentoonstelling bijna 80 jaar oud zijn.10 jaar vertragingHet project van de Toute Petite Voiture of TPV dateert immers uit de jaren dertig van vorige eeuw. In 1936 werd het boven de doopvond gehouden en drie jaar later waren er al 250 prototypes klaar. Die werden echter bijna allemaal ontmanteld doen ‘Den Duits' Frankrijk binnentrok. Slechts een handvol bleef heel, maar die werden verstopt. Zo goed verstopt zelfs dat ze na de oorlog niet meteen teruggevonden werden. De volledige geschiedenis van de Citroën 2pk lees je hier.Het amper 370kg wegende prototype voor de TPV dat de eerste twee weken van de tentoonstelling in Brussel te zien zal zijn, werd pas in 1994 teruggevonden op de zolder van een boerderij.Ongezien succesDat de 2pk uiteindelijk met 10 jaar vertraging en een bijna karikaturaal functioneel uiterlijk op de markt kwam, stond z'n succes niet in de weg. De kleine Citroën bleef zo maar eventjes 42 jaar in productie en er werden ruim 5 miljoen stuks van gebouwd.TentoonstellingAutoworld maakt niet alleen (tot 13 april) plaats voor het zeldzame prototype. Er wordt ook nogal wat aandacht geschonken aan Belgische 2PK's. Destijds gebouwd in een fabriek in Vorst. De Radar is een kleine roadster uit de jaren vijftig. Er is een bedrijfswagen met het stuur rechts voor de Belgische Post en er komt een exemplaar dat geprepareerd was door de 24 uur van Francorchamps. Het feest wordt afgetrapt met een 2pk-parade op 2 april (info hier).
zaterdag, 17 maart, 2018
Source: Auto55
Niet meer dan weken is het geleden dat Mercedes de nieuwe A-Klasse aan de wereld liet zien. Op het Autosalon van Genève was het de ster van de stand. Eén van vele, toegegeven, want de Duitsers vuren salvo na salvo nieuwe modellen af op de markt. De A is echter het hoeksteen geworden en niet de zoveelste niche. En vanaf nu is hij ook te bestellen.Het lanceeraanbodHet lanceeraanbod bestaat uit twee benzinemotoren en één enkele diesel. Je gaat zoals je inmiddels gewend bent, best niet uit van het cijfer op de kofferklep. Zo wordt de A200 aangedreven door een 1,3l met turbo die 163pk opwekt, heeft de A250 een 2-liter met 224pk onder de kap en vind je in de neus van de A180d een 1,5l dieselcentrale die roffelt met een Franse ‘r' en 116pk opwekt.Benzine en diesel aan dezelfde prijsOf je voor benzine of diesel kiest, maakt geen verschil uit. Zowel de A200 als de A180d hebben een identieke instapprijs: € 29.282. Maar de vergelijking valt niettemin uit in het voordeel van die met de zwaarste brandstof, gezien de A180d standaard aan een zeventrapsautomaat wordt gekoppeld en je het werk bij de benzine zelf moet doen. De A250 kost meteen € 40.172. Later komt er nog een A160 op benzine bij. Slechts 107pk sterk, maar met een vanafprijs van € 24.805 wel een stuk lichter verteerbaar.Meer details over de Mercedes A-Klasse vind je hier.
zaterdag, 17 maart, 2018
Source: Auto55
Opel verkocht tijdens het eerste jaar 100.000 exemplaren van de Crossland X. Die SUV voor het B-segment zou blijken z'n tijd vooruit te zijn. Het gaat immers om een ontwikkeling van PSA (eigenlijk is het een Citroën C3-Aircross met een Duits sausje) waar beide bedrijven al sinds 2012 aan werken. In de toekomst zullen alle modellen van Opel hun architectuur delen met producten van PSA.Raak schietenDat de Opel Crossland X, die meteen ook de monovolume Opel Meriva moet doen vergeten, een schot in de roos is, wijten de Duitsers aan het strakke uiterlijk, het ruime en veelzijdige binnenruim en de trendy tweekleurige lak. Ja dat zal dan wel.
zaterdag, 17 maart, 2018
Source: Auto55
Noem het gerust een open deur intrappen. Of een mat platlopen. Maar volgens elektronicagigant Bosch zijn elektronische systemen die bijdragen tot de veiligheid (en die Bosch toevallig fabriceert) almaar belangrijker voor de consument. Ook in ons land.Parkeerhulp, noodrem en spoorassistentDe meest cruciale elektronische hulpmiddelen, ABS en stabiliteitscontrole, zijn standaard op alle voertuigen. Verplicht. Maar ook andere hulpmiddelen worden almaar vaker aangeboden én gekocht. Zo zijn volgens de meest recente cijfer (uit 2016) al 62% van de nieuw geregistreerde auto's in ons land voorzien van parkeerhulp. Dat varieert van eenvoudige parkeersensoren tot automatische parkeersystemen. Noodremsystemen die zelf remmen of op z'n minst de bestuurder verwittigen staan op twee. In 39% van de nieuwe auto's is zo'n systeem aanwezig. Een spoor- of rijstrookassistent was dan weer ingebouwd bij 30% van de nieuwe voertuigen.
zaterdag, 17 maart, 2018
Source: Auto55
Toen Lara Croft nog uit de gamewereld naar het grote scherm verhuisde in de vorm van Angelina Jolie, had ze ook een set ‘wielen' nodig. De eerste werd de stoere Land Rover Defender. Ruig tuig zullen we zeggen en de Britten verkochten ook aardig wat Lara Croft-versies van dat ding. Daar hingen behoorlijk wat accessoires aan. Twee jaar later was het weer prijs voor Lara Croft and the Cradle of Life. Dan was het een Jeep Wrangler die uitverkoren was. Wat zijn de tijden veranderd…Volvo XC40 voor Lara CroftDitmaal is het de bevallige Alicia Vikander die in de huid van Lara Croft kruipt. Een Zweedse. En misschien is het daarom wel toepasselijk dat ze ook vervoer van die nationaliteit kiest. Want in de nieuwe Lara Croft zal het hoofdpersonage zich niet langer voortbewegen met een terreinvreter die zo ongeveer alles aankan, maar met een compacte SUV die hoofdzakelijk voor de stad is ontwikkeld: Volvo's nieuwe XC40.
woensdag, 14 maart, 2018
Source: Auto55
Bij Mercedes Classic kan je nu weer de drie bovenstaande stoffen bestellen. Ruitjes. Ze werden gebruikt van 1954 tot 1957 om het interieur van de fameuze 300 SL te bekleden. De nieuwe stoffen zijn identiek aan die van weleer en worden ook door dezelfde toeleverancier als destijds geproduceerd.Prijs valt meeEr zijn drie mogelijkheden. De eerste is blauw-grijs (L1), de tweede rood-groen (L2) en de derde groen-beige (L3). 80% van de auto's werd destijds met de eerste keuze geleverd, 14% met L2 en 6% met L3.Mercedes verkoopt de stoffen zoals gebruikelijk is per lopende meter (de breedte bedraagt 1,40m). En de prijs valt al bij al nog mee. Elke meter kost je € 185 (exclusief belastingen). Verteerbaar als je weet dat een 300SL in uitstekende staat gauw meer dan een miljoen waard is.
woensdag, 14 maart, 2018
Source: Auto55
2017 gaat bij Lamborghini de boeken in als een goed jaar. Het bedrijf wist in het totaal 3.815 voertuigen aan de man te brengen. Dat is 10% meer dan in 2016. Maar er is nog meer reden tot jubelen.Alles op de UrusHet afgelopen jaar introduceerde het merk de Urus. De eerste SUV voor het Italiaanse merk. En die bijna € 200.000 dure hoogpoter wordt volgens de eerste berichten gesmaakt. Lamborghini wil dit jaar 1.185 auto's meer verkopen dan in 2017 en liefst 1.000 daarvan horen een Urus te zijn.Vooral nieuwe klantenStefano Domenicali, de baas van Lamborghini, is alvast in z'n nopjes. Hij zegt dat de Urus bijzonder goed onthaald is. De Urus wordt vooral enthousiast onthaald in regio's als Rusland en India. Het asfalt daar is niet altijd goed genoeg voor een echte sportauto. En Domenicali weet ook dat 70% van de Urus-klanten afkomstig zijn van een ander merk.
woensdag, 14 maart, 2018
Source: Auto55
Je moest je in nogal wat bochten wringen om überhaupt je geld te mogen uitgeven aan een nieuwe Ford GT. Bekijk deze vragenlijst maar eens. En wanneer je dan je exemplaar van de sportwagen krijgt, doe je er ook nog niet mee wat je wil. Ford wil dat je ermee promotie gaat maken. Rijden dus. Liefst naar shows en events. Of circuits.Gulf-livreiBij FordStore Vanspringel in Waver werd de eerste Belgische GT aan de man gebracht. We publiceren er fotootjes van om de man alvast wat helpen met het nakomen van zijn verplichtingen. De man in kwestie is Loïc Deman, die zich als piloot wel eens laat opmerken in competitie met klassieke auto's. Ford gooit er immers nog maar eens tegenaan dat hij ook nog een Tyrrell 010 F1 met een Ford Cosworthmotor en een Ford Thunderbird uit 1955 in de garage heeft staan.Dit specifieke exemplaar is uitgevoerd in babyblauw. Hij zal bestickerd worden in Gulf-kleuren als eerbetoon aan de originele Ford GT waarmee Jacky Ickx in 1969 Le Mans won.
dinsdag, 13 maart, 2018
Source: Auto55
Op het Autosalon van Genève stelde Mercedes de AMG GT 4 voor. Die is gebaseerd op de Mercedes AMG E63 break, maar heeft een vormgeving die dezelfde smaakpapillen moet activeren als de Porsche Panamera of Audi A7.Meer dan conventionele motorenDe vierdeurs coupé is er in eerste instantie met drie conventionele motoren. Maar dat blijft niet zo. Er is ook een stekkerhybride op komst. Want wil Mercedes in de toekomst dit soort van voertuigen blijven maken, dan moet het nu eenmaal z'n gemiddelde CO2-afgifte naar beneden krijgen. In 2020 moet die plug-in-hybrid in de catalogus staan. Waar? Wellicht helemaal bovenaan. Dat wil zeggen dat je mag rekenen op een sprinttijd van 3,2 tellen een top van 315km/u of meer.
dinsdag, 13 maart, 2018
Source: Auto55
Eind vorig jaar stelde Polestar z'n eerste model voor. De 1. Een 600pk en 1000Nm hybride coupé die, zoals duidelijk te zien is, eerst voor Volvo bedoeld was. Op het afgelopen Autosalon van Genève was hij voor het eerst in Europa te zien en nu kan je er ook in ons land je portefeuille voor opentrekken.Te koop in 18 landenVanaf nu is de Polestar 1 te koop in 18 landen. Tenminste, mogelijks, want wat er van de plannen om het model alleen met een abonnement (huur, eigenlijk) ter beschikking te stellen, is gekomen weten we nog niet. Een prijs overigens evenmin. Alleen dat je Volvo € 2.500 moet overmaken om een plaats in de wachtrij te bemachtigen. Maar vrees niet - staat het voorstel van Volvo je achteraf niet aan dan krijg je dat geld terug.
dinsdag, 13 maart, 2018
Source: Auto55
Mercedes heeft een marktwaarde van ruim $ 40 miljard. En dan hebben we het niet over de omzetten, de eigendommen of de productie. Het gaat om niets meer dan de naam. Die waarde ging er volgens Brand Finance, dat zich in deze materie specialiseert, op één jaar met zo maar even 24% op vooruit. En dat heeft dan weer alles te maken met het afzetrecord van het bedrijf. Dat bouwde 2,3 miljoen auto's in 2017.Toyota voorbijJaren lang was Toyota het meest waardevolle automerk ter wereld. Maar het betrouwbaarheidsimago van die Japanse autobouwer is al een tijd niet meer wat het geweest is en pogingen om dat te vervangen door andere merkwaarden (zoals design of sportiviteit) zijn onvoldoende geslaagd. Mercedes springt nét over de Japanners.Bij Toyota kijkt men ook met lede ogen naar de vooruitgang van BMW aan. Dat werd het afgelopen jaar 6% hoger geëvalueerd en tikt af op $ 41,8 miljard. Het verschil met Toyota is geslonken tot minder dan $ 2 miljard. Zet de trend zich door dan zakt de Japanse gigant volgend jaar nog een stap.De rest van de top 10De rest van de top 10 bestaat voor wat de automerken betreft nog uit Volkswagen, Honda, Nissan, Porsche, Ford, Audi en Chevrolet.De grootste stijgersIn procenten kan je natuurlijk onderaan de ladder het meeste winst boeken. Het zijn dan ook allemaal relatief kleine merken die in de top met de grootste stijgers staan. Aston Martin bing er afgelopen jaar bijvoorbeeld in één klap 268% op vooruit. Andere toppers waren het Chinese BYD met 211%, Haval (124%), Tesla (106%), Jaguar (105%) en Smart (103%).
maandag, 12 maart, 2018
Source: Auto55
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May moeten op zoek naar een nieuwe bezigheid. Tenminste, daar ziet het voorlopig naar uit. Amazon, dat de drie excentrieke Britten een miljoenenbudget toestopte voor de creatie van een rivaal voor Top Gear, is immers niet enthousiast.Wat na seizoen 3?De Amerikaanse betaalzender Amazon sloot een contract af voor drie seizoenen van elk 12 afleveringen. De eerste twee seizoenen zijn inmiddels achter de kiezen en er wordt flink gewerkt aan de derde reeks. Maar een contract voor opvolging is er vooralsnog niet. Dat leidt tot ongerustheid bij de ploeg die The Grand Tour inblikt, want Amazon lijkt weinig aanstalten te maken om de populaire show nog meer miljoenen toe te stoppen. Anderzijds lijken ook de drie sterpresentatoren er niet echt wakker van te liggen. Clarkson heeft naar verluidt al een nieuwe presentatieklus klaar staan en ook May en Hammond zijn verre van onbekenden in de televisiewereld.PokerIntussen is een seizoen vier eveneens lang niet uitgesloten. Het is perfect mogelijk dat Amazon even de kat uit de boom kijkt om bijvoorbeeld de prijs te kunnen drukken.
maandag, 12 maart, 2018
Source: Auto55
Vanaf 11 maart opent de Nürburgring in de Duitse Eiffel weer de poorten voor het grote publiek. Want de groene hel trekt natuurlijk niet alleen automerken en hun prototypes aan. Op de legendarische omloop worden regelmatig wedstrijden gehouden, maar je kan er tijdens de dagen die voorzien zijn voor ‘Toeristenhahren' ook je eigen kunnen demonstreren. Daar komt opvallend weinig rompslomp bij kijken want officieel is het circuit een tolweg. Er is dus geen technische inspectie en evenmin een veiligheidsbriefing. En je mag erop met alles wat kwalificeert voor de openbare weg.De 176 bochten van de 20,8 kilometerlange omloop toevoegen aan je eigen ervaring kost dit jaar niet meer dan afgelopen jaar. Een welgekomen verademing voor de liefhebbers want die moesten de afgelopen jaren al enkele keren forse prijsverhogingen incasseren.Nurburgring tarieven 2018 1 ronde tijdens het weekend€ 301 ronde op weekdagen€ 25volumekorting +/- 10%Uitsluitend via de appSeizoensticket€ 1900Duurder in het weekendOok bij de Nürburgring kennen ze de wet van vraag en aanbod. En dat betekent nog steeds dat je in het weekend meer moet betalen voor een rondje dan tijdens de week. € 30 in het eerste geval, € 25 in het tweede geval.Volumekorting alleen met de appVorig jaar werd de klassieke volumekorting voor 4, 9 of 25 rondjes afgeschaft en vervangen door een app die je automatische 10% korting gaf voor elke € 100 die je uitgaf. Dat systeem wordt voor dit jaar gehandhaafd.SeizoenskaartDe seizoenskaart is met een prijs van € 1.900 niet prijziger dan afgelopen jaar of het jaar ervoor. Je verdient ze terug op 71 ronden in het weekend (rekening houdend met de volumekorting) of vanaf 85 ronden op weekdagen. Seizoenskaarten zijn persoonlijk en gekoppeld aan de bestuurder en niet aan de auto. De organisatie doet sporadisch controles op wie er effectief aan het stuur zit.GP circuitHet moderne GP-circuit mag je ook aandoen. Dat kost je € 29 per kwartier. Wie een seizoenskaart heeft, mag ook daar onbeperkt z'n rubber gaan verslijten.Wanneer het mislooptNatuurlijk is circuitrijden verre van risicoloos. Elk jaar weer vallen op de Nürburgring doden te betreuren. Maar ook blikschade kan er ernstige gevolgen hebben. De kosten die de uitbater aanrekent voor het afsluiten van de weg, veiligheidsbeheer, vangrails of het afslepen van je voertuig vindt je hier.
zaterdag, 10 maart, 2018
Source: Auto55

One Response to Auto nieuws

  1. James zegt:

    Wij hebben zelf ooit een Nissan Pathfinder gehad. We hebben nog nooit zo’n fijne auto gereden. Voor de mensen die hem kennen hij ziet er ook heel stoer uit en hij is heerlijk ruim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.