De sport van donderdag bij de NOS

De Nederlandse volleybalsters spelen om 09.10 uur hun laatste duel in de tweede ronde van het WK. De tegenstander is Servië en daar krijgt de ploeg van bondscoach Jamie Morrison een flinke dobber aan. Servië was tot gisteren ongenaakbaar, maar liep tegen een verrassende nederlaag tegen Japan aan.

Nederland moet door de winst van Japan op Servië twee sets winnen om zich te plaatsen voor de Final Six, de finaleronde van het WK. Een samenvatting van het duel is te zien in de uitzendingen van Studio Sport en op NOS.nl.

Nederlands elftal

Het Nederlands elftal is in voorbereiding op het Nations League-duel met Duitsland. In het Sportjournaal en in Nieuwsuur wordt voorbeschouwd op het duel met Javairô Dilrosun, de Nederlandse spits van Hertha BSC.

Dilrosun speelt sinds vorig seizoen bij de club uit de Duitse hoofdstad en is dit jaar aan het doorbreken. De spits speelde tot nu toe zes duels, waarin hij twee keer scoorde. Met Dilrosun worden de kracht van Duitsland en de kansen van Oranje tegen Die Mannschaft doorgenomen.

Bron:: NOS Sport Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.