De sport van vrijdag bij de NOS

Het is de dag voor Nederland-Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman geeft vanmiddag zijn laatste persconferentie voorafgaand aan het altijd beladen duel, dat dit keer in het teken staat van de Nations League.

Om 16.45 uur is die persconferentie live te zien op NOS.nl en de NOS-app. Het laatste nieuws over Oranje en tegenstander Duitsland is eveneens te vinden op NOS.nl en in de NOS-app.

Ook in het Sportjournaal, te zien vanaf 18.45 uur op NPO 1, en in Langs de Lijn En Omstreken, vanaf 20.30 uur te beluisteren op NPO Radio 1, is ruimschoots aandacht voor de persconferentie van Koeman en al het andere nieuws rond het duel dat zaterdagavond om 20.45 in Amsterdam wordt gespeeld.

Almere City is de trotse koploper in de eerste divisie. De club, opgericht op 14 september 2001, bivakkeerde jarenlang in de onderste regionen van de ranglijst, maar heeft de weg omhoog gevonden. Vorig seizoen bleef het maar één zege verwijderd van promotie naar de eredivisie. De Graafschap bleek in de finale van de nacompetitie net iets te sterk.

Het succes van dit seizoen komt mede op conto van trainer Michele Santoni, die het stokje afgelopen zomer overnam van Jack de Gier. Santoni lijkt een trainer met weinig ervaring, maar de Amsterdammer met Italiaanse roots heeft als assistent van Frank de Boer reeds gewerkt bij Internazionale.

In het Sportjournaal en in Nieuwsuur een reportage over de trainer van Almere City.

Sprinters Dai Dai Ntab en de gebroeders Michel en Ronald Mulder behoren tot de schaatselite, maar een zorgeloze winter ligt voor hen niet in het verschiet. Zij hebben alle drie geen sponsor en daarom is de KNSB vooralsnog hun geldschieter.

Verslaggever Erik van Dijk zocht de drie sprinters op in Inzell. Die reportage is te zien in het sportgedeelte van Nieuwsuur, vanaf 22.40 uur op NPO 1.

Bron:: NOS Sport Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.