De sport van vrijdag bij de NOS

Een gloednieuw eredivisieseizoen staat op het punt van beginnen. Net zoals vorig jaar bijt PEC Zwolle het spits af. Willem II is om 20.00 uur de tegenstander in Zwolle.

Het duel is te volgen in een blog op NOS.nl en in de app en via Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1. En een nieuw voetbalseizoen betekent ook dat Eredivisie op Vrijdag er weer is.

In die uitzending is een samenvatting te zien van de wedstrijd en schakelen presentatoren Henry Schut en Jeroen Elshoff met verslaggever Joep Schreuder in Zwolle. Er wordt uiteraard ook vooruitgeblikt op de andere duels die op het programma staan in het eredivisieweekend. Te gast is Hugo Borst.

Samenvattingen ook online

Eredivisie op Vrijdag begint om 22.23 uur en is te zien op NPO 1, NOS.nl en in de NOS-app.

Nieuw dit seizoen is dat de samenvattingen van de eredivisiewedstrijden ook op NOS.nl en in de NOS-app te zien zijn.

Op de site en in de app worden ook de overige ontwikkelingen in de eredivisie gevolgd in het liveblog ‘Warming-up’ dat rond het middaguur opent. Daarin onder andere aandacht voor de persconferenties van Ajax en PSV, die ook te zien zullen zijn in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1.

OKT volleybal

Er is vandaag meer dan alleen voetbal. De Nederlandse volleybalvrouwen spelen op het OKT (olympisch kwalificatietoernooi) tegen België. Een samenvatting van die wedstrijd, inclusief reacties na afloop, is te zien in Nieuwsuur om 22.30 uur op NPO 2 en op NOS.nl en in de NOS-app.

De Formule 1 is neergestreken in Hongarije. Zondag staat de grand prix op de Hungaroring op het programma. Voor Max Verstappen is het een nieuwe kans op succes, na zijn zege vorige week in Duitsland.

Vandaag staan twee vrije trainingen op het programma. Hoe de Red Bull-coureur het ervan afbrengt, is te volgen op NOS.nl en in de app.

Bron:: NOS Sport Algemeen

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.