De sport van vrijdag bij de NOS

Naast twee WK-wedstrijden (Japan-Schotland om 15.00 uur en Jamaica-Italië om 18.00 uur) zenden we op NOS.nl en in de NOS-app vandaag ook live de persconferentie van Sarina Wiegman uit om 17.30 uur.

De bondscoach van de Oranjevrouwen blikt vooruit op het tweede WK-duel van Nederland, morgenmiddag met Kameroen. Om 11.30 uur traint de groep voor het laatst.

Lucia Rijker te gast in Studio France

Studio France begint om 20.25 uur op NPO 3, NOS.nl en in de NOS-app. Voetbalster Tessel Middag en voormalig boksster Lucia Rijker zijn te gast om de wedstrijd Engeland-Argentinië (21.00 uur) te analyseren.

Verder is er vandaag op diverse platforms aandacht voor de zesde wedstrijd van de NBA Finals van afgelopen nacht, de zesde etappe van het Criterium du Dauphiné en de tenniswedstrijden bij het grastoernooi in Rosmalen.

Kiki Bertens en Arantxa Rus moeten zich op het Brabantse gras nog zien te plaatsen voor de kwartfinales. Hun onderlinge treffen kon donderdagavond wegens de regen niet worden voltooid. Ze maken het duel, dat bij een 7-5, 4-3 voorsprong voor Bertens werd gestaakt, vandaag af.

Bron:: NOS Sport Algemeen

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.