Eerste hotel voor fans van gin-tonic geopend

The Ginstitute, waar je zelf gin kunt leren maken.

Wie bij de keuze van een hotel vooral een goede bar apprecieert, kan bij zijn volgende tripje naar Londen een overnachting in The Distillery overwegen, een nieuw hotel in de bekende Portobello Road. Dat is naar eigen zeggen het eerst hotel ter wereld dat volledig in het teken staat van gin.

Op 16 december opent in Londen The Distillery de deuren. Naast de drie gastenkamers heeft dit hotel in een voormalige pub nog wel meer te bieden. In de Resting Room kunnen gasten gins van over de hele wereld proeven, rechtstreeks geserveerd uit vaten die boven je hoofd bengelen.

‘De gasten kunnen er genieten van dranken van over de hele wereld die rijpen in de handgemaakte vaten boven hen. Door de verschillende rijpingsprocessen zal geen enkel drankje hetzelfde smaken’, aldus het hotel.

Een verdieping hoger vind je een bar en restaurant en op de bovenverdieping is er plaats gemaakt voor een kamer waar privé gedineerd kan worden en liggen ook de kamers van het boetiekhotel.

The Distillery biedt daarnaast ook onderdak aan The Ginstitute, waar je zelf gin kunt leren maken, en een ginmuseum. Die laatste twee verhuizen vanuit de te klein geworden gebouwen van initiatiefnemer Portobello Road Gin en The Distillery Ged Feltham naar de nieuwe locatie.

Een overnachting reserveren kan je alvast via de website doen. Kostprijs per overnachting per kamer bedraagt 175 euro. Gelukkig hoef je niet ver te wandelen als je net iets te gulzig bent geweest met de gin.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.