Geld verdienen met de computer.

Geld verdienen met de computer, een leuke hobby.

De computer als hobby, dat is helemaal niet zo bijzonder. Met de computer geld verdienen is voor iemand met een bedrijf en/of webshop ook heel gewoon.
Maar als we de computer alleen maar gebruiken voor de hobby,  kunnen we ook  geld verdienen door te sparen met spaarprogramma’s op internet. Verwacht daarvan geen kapitalen, maar ga er vanuit dat de meeste hobby’s geld kosten en op deze manier kunnen we altijd nog wat geld verdienen.

E-mails lezen en enquetes invullen.

Door u gratis aan te melden bij verschillende spaarprogramma, is het mogelijk om u e-mails te laten toesturen. Bij het klikken op de e-mail opent er een webshop van een adverteerder en heeft u spaarpunten verdiend. Ook het invullen van enquetes levert spaarpunten op.  Afhankelijk van de grootte van de enquete en het spaarprogramma waar u bij aangesloten bent, krijgt u Geld verdienen met betaalde mails.daarvoor een aantal spaarpunten. Op deze website staan een aantal van die spaarprogramma’s vermeld in de rubriek Gratis & Prijsvragen.
Je kunt je bij meerdere internet spaarprogramma’s registreren en daardoor worden de inkomsten aanzienlijk verhoogd.

 

Geld verdienen met EuroClix.

Naar mijn mening is EuroClix wel het beste spaarprogramma wat ik ken. Euroclix is echt een aanrader. EuroClix stuurt veel mails en enquete’s. Vooral de enquete’s leveren aardig wat spaarpunten op.
EuroClix als beste beoordeeld.Door zelf u profiel in te stellen, is het mogelijk om te selecteren wat u wilt ontvangen.
U kunt instellen of u wel of niet wilt deelnemen aan enquete’s, wel of niet commerciële mails ontvangen om clix te verdienen.
U kunt ook kiezen om wel of niet op de EuroClix website op de links te klikken als u wilt online shoppen bij ongeveer 1900 aanbieders.
Tot slot kunt wel of niet de gratis EuroClix MasterCard aanschaffen en punten sparen bij elke aankoop via deze creditcard. Deze creditcard is één jaar gratis.

 

Vooral met online winkelen is het goed geld verdienen.

Als u toch al gaat online winkelen, wat let u dan om snel even op de link, in het EuroClix account, naar de gewenste webshop te klikken. Dat is snel geld verdienen. Andersom moet u natuurlijk niet gaan shoppen om de clix te verdienen.

Hieronder nog even een paar voorbeelden van online winkelen bij :
Bij Zalando 2,6% korting.
Bij de staatsloterij tot € 8,59 (661 Clix) voordeel.
Bij Telfort Tot € 19,50 (1.500 Clix) voordeel.
Bij NHA thuisstudies € 12,35 (950 Clix) voordeel.
Bij Miss Etam 2,6% korting.

Dit zijn slechts 5 van de ongeveer 1900 aanbieders.

Aanmelden en beginnen met sparen.

Hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt de inwisselkoers en kun je de spaarpunten inwisselen voor euro’s.
Bijvoorbeeld:

  •  1.000 clix = 100% = € 10,-
  •  2.000 clix = 125% = € 25,-
  • 10.000 clix =150% = € 150,-

Nieuwe leden ontvangen direct een startpremie van 150 Clix (€ 1,95).
Gratis aanmelden bij EuroClix en direct geld verdienen.Heeft u er, net als ik, per dag een paar minuten voor over om de mails te verwerken, dan kunt u toch aardig wat geld verdienen en wordt het zodoende een mooie aanvulling op uw hobby. Wilt u ook graag deelnemen aan het spaarprogramma?
Ga dan direct naar de website van EuroClix.

Ik wens u veel spaarplezier.

Meer informatie op internet.

Vul een zoekterm in, hieronder in het zoekvenster, als u graag meer informatie wilt.

Aangepast zoeken

Wilt u reageren op dit artikel?

Uw reacties, vragen of misschien wilt u wel uw eigen artikel plaatsen. Dat is van harte welkom, maar dan wel graag een origineel artikel, dus niet van internet gekopieerd.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.