Konijnenhokken nader bekeken

Zelf heb ik in het verleden veel konijnenhokken gemaakt en verkocht. Intussen heb al weer heel lang een betaalde baan en is er geen tijd meer om konijnenhokken te maken. Ook al weer in een ver verleden was ik timmerman, dus kan ik gerust stellen dat mijn hokken degelijk in elkaar zaten. Omdat ik er zelf zo mee bezig ben geweest, hebben konijnenhokken altijd nog een zekere aantrekkingskracht op mij. En ik moet eerlijk toegeven, mijn hokken waren wel degelijk, maar zeker niet zo mooi als de hokken hieronder beschreven. Vooral Konijnenhok Outback Pagode vind ik uitzonderlijk mooi om te zien, maar dan ben ik waarschijnlijk niet de enige. Onderstaand de beschrijving van een viertal konijnenhokken.

Natura konijnenhok twee verdiepingen.

Konijnenhokken met twee verdiepingen besparen u ruimte.Ruim konijnenhok van hout met 2 etages, gescheiden of tezamen bruikbaar. Dit hoogwaardige Nature konijnenhok is een ideaal thuis voor konijnen en cavia’s. De twee etages kunnen tezamen gebruikt worden en maken van het hok een ruim knaagdierenhuis. Beide etages beschikken over een slaaphuisje evenals een uittrekbare bodemlade. Het slaaphuisje is makkelijk van buitenaf via een deur te bereiken. Een schuif zorgt ervoor dat de kooi uitbraakbestendig is. Door het afsluitbare vloerluik in de bovenste vloerbak is het ook mogelijk om de etages gescheiden te houden, bijvoorbeeld bij onverdraagzaamheid of het isoleren om gezondheidsredenen. Het dak is naar achter opklapbaar en zo is het konijnenhok ook van boven makkelijk schoon te maken.

Natura konijnenhok 2 etages
– Hoogte etages: ca. 42 cm
– Stevige metalen tralies, poedergecoat
– Afmeting: L 116 x B 111 x H 65 cm
– Snelle en gemakkelijk schoonmaken door uittrekbare bodem (kunststoflade)
– Keuzemenu: Konijnenhokken met 2 verdiepingen

 

Uitzonderlijk mooi Konijnenhok met ren.

Sommige konijnenhokken zijn een geweldige blikvanger in uw tuin.Dit unieke konijnenhok is door zijn exclusief design een blikvanger in uw tuin. Een prachtig konijnenhok met terras en geïntegreerde ren. Het hok is bovendien zeer ruim en ideaal voor buiten. Uw dieren kunnen het aparte slaapgedeelte doorlopen of via het afsluitbare bodemluik over de met bitumen bedekte loopplank in de daaronder gelegen ruime ren lopen. Via twee traliedeurtjes en een deur aan de voorkant op de eerste etage bereiken ze het hokgedeelte. Gemakkelijke toegang naar de ren is mogelijk door twee deurtjes aan de zijkanten. Bovendien kunt u een complete zijkant verwijderen om binnenin het hok te kunnen komen. Een stevige uittrekbare bodembak, gemaakt van kunststof, garandeert snel en makkelijk schoonmaken. Het complete huis is door een speciale behandeling van het hout en de dienovereenkomstige dakconstructie uit dakpapier weerbestendig.

Konijnenhok Outback Pagode
– Hoogte ren: H 54,5 cm
– Totale buitenmaat: L 116 x B 116 x H 150 cm
– Keuzemenu: Konijnenhokken met loopren

 

Ruim konijnenhok met ren en geïsoleerde stal.

Konijnenhokken met geïsoleerde wanden zijn uitstekend geschikt voor zomer en winter.Dit ruim konijnenhok met ren en geïsoleerde stal is geschikt voor ieder jaargetijde. Het hok heeft een opklapbaar dak en een uittrekbare bodembak. Zeer net afgewerkt konijnenhok. Erg makkelijk in elkaar te zetten en gemaakt van degelijk materiaal. Door het geïsoleerde slaapgedeelte kunnen uw dieren het hele jaar daar verblijven en ook nog af en toe een verse neus halen in de geïntegreerde ren. De stal is aan alle vier zijden met styropor geïsoleerd (1,7 cm dik). Een ingebouwde etage biedt veel opbergruimte voor benodigdheden of kan door het met stro op te vullen extra worden geïsoleerd. De etage kan met twee houten kleppen worden geopend, zodat de stal ook van bovenaf bereikbaar is. Bovendien kan het binnengedeelte door het plaatsen van kunststofvensters voor de tralies tegen weer en wind worden beschermd. De doorgang naar de ren is met een luik af te sluiten. Zo kunnen uw dieren ´s nachts of als het buiten te koud wordt in de stal worden opgesloten. De ren is voor uzelf bereikbaar via een grote traliedeur aan de voorkant van de ren. Het hok is makkelijk in elkaar te zetten (net als een ikeakast) en is super mooi!

Konijnenhok met ren Outback All-Seasons
– Buitenafmetingen totaal: L 117 x B 66 cm x H 114,5 cm
– Binnenhoogte ren: 41 cm
– Met styropor wanden
– Openklapbaar dak, met dak-singles belegd
– Uitneembare kunsstofbodem
– Weer- en winterbestendig
– Keuzemenu: Konijnenhokken met loopren

 

Ruim konijnenhok met grote ren.

Konijnenhok Castle is op verschillende manieren bruikbaar door afneembare zijpanelen.Ideaal voor buiten en op verschillende manieren bruikbaar door afneembare zijpanelen. Dit konijnenhok heeft een grote ren die door de afneembare zijpanelen individueel bruikbaar is. Door deuren aan de voorkant, uittrekbare bodembak en opklapbaar dak is toegang van alle kanten mogelijk. Door de afzonderlijk afneembare zijpanelen is het mogelijk verdere buitenrennen op te stellen, zodat de buitenloop van uw dier vergroot wordt. De kooi beschikt over een beschutte slaapplaats waar uw dieren zich kunnen terugtrekken. Van daaruit gaat via een luikje een hellingbaan naar de ren.
Konijnenkooi Castle
– Totale afmeting: L 175 × B 70 cm × H 110 cm
– Winter- en weerbestendig
– Te vergroten door meerdere rennen
– Uittrekbare bovenbak
– Dakhelften afzonderlijk van boven te openen
– Keuzemenu: Konijnenhokken met loopren

 

De konijnenhokken zijn te bestellen bij Zooplus, waar ik uit ervaring weet dat de service goed is en er snel wordt geleverd. Niet dat ik ervaring heb met de levering van konijnenhokken, maar wel met honden- en kattenvoer. Nog nooit problemen gehad.

Heeft u waardering voor dit artikel, gebruik dan onderstaande link om uw konijnenhok (of andere dierenbenodigdheden) te bestellen. Het betekent voor mij een tegemoetkoming in de kosten voor deze website. Het kost u geen cent meer. Bestel direct of kom later terug en bestel dan via deze link. Hartelijk dank.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.