Over mijzelf en deze website.

Over deze website.

Op deze pagina wil ik graag informatie geven over deze website en over mijzelf.
Op info.nu123.nl komen verschillende onderwerpen aan de orde.
De onderwerpen variëren van productinformatie tot natuur en wetenschap.
Zover is het echter nog niet, de website zal geleidelijk aan moeten groeien om volwaardig en volledig bruikbaar voor u te zijn.
Zelf zal ik proberen mooie en interessante onderwerpen te vinden en ze voor u op deze site te plaatsen.

Heel mooi zou het zijn als u zelf informatie of andere berichten aan deze website zou willen toevoegen. Dit kan heel eenvoudig onderaan de berichten in het reactievenster.
Het kan een reactie zijn op een bestaand bericht of product, maar u kunt ook zelf een nieuw bericht plaatsen over velerlei onderwerpen.
Mocht er over u onderwerp nog geen categorie bestaan, dan kunt u het bericht gewoon ergens plaatsen en dan verplaats ik het eventueel zelf weer wel naar de juiste categorie.

U reacties of berichten zie ik graag tegemoet.

 

Over mijzelf.

Voor mij bestaat er maar één echte hobby en dat is de computer.
Het mooie daarvan is, dat je daar zoveel verschillende kanten mee op kan.
Of je foto’s wilt bewerken, gewoon een brief opmaken, of een powerpoint-presentatie maken, het kan allemaal. Een website maken, zoals deze, kan dus ook en dat is niet eens zo verschrikkelijk moeilijk. Voor de kenners; deze site is gemaakt met WordPress en daarover heb ik ook al een artikel geplaatst in de categorie “Website maken”.
Een standaard WordPress website maken is vrij eenvoudig, maar de website aanpassen aan je eigen wensen is iets moeilijker.
Vooral als je, net als ik, 62 jaar bent en informatica niet je vak is,  is het niet altijd even gemakkelijk om alle technieken en code’s te begrijpen.

Mijn hobby en mijn leeftijd heb ik nu verteld. Nog even wil ik ook graag mijn beroep vermelden, dat is buschauffeur bij Connexxion openbaar vervoer.
Iets vermoeiender als de computerhobby, maar buschauffeur is toch echt wel mijn tweede “hobby”. Kan ik iedereen aanbevelen met een “beetje” feeling voor autorijden en verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik wens u veel leesplezier en mijn wens is vooral dat mijn blog ook leerzaam zal zijn voor u.

Met vriendelijk groet,

Cor

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.