Philips OneBlade: het enige scheerapparaat dat je nodig hebt.

Aangezien je met de Philips OneBlade kunt trimmen, scheren en stylen, heb je geen ander scheerapparaat meer nodig om je baard te verzorgen. Lijkt je dat wel wat? Lees dan vooral verder.

Wat is een Philips OneBlade?
Goede vraag. Het antwoord is nog beter, want de OneBlade is drie apparaten in één: een baardtrimmer, een Philips OneBlade: het enige scheerapparaat dat je nodig hebt.scheerapparaat en een styler. Je kunt kiezen uit vier varianten en die hebben allemaal een ding gemeen: je ze zowel nat als droog gebruiken, en je kunt er ontzettend snel en makkelijk je baard mee verzorgen, zelfs als je baardharen niet overal even lang zijn. De Philips OneBlade scheert namelijk tegen de groeirichting in, waardoor geen enkele haar – ongeacht de lengte – wordt overgeslagen. Het scheerresultaat is hierdoor superstrak en – ook heel fijn – je huid lijdt er niet onder omdat het mesje van de OneBlade niet dicht op je vel scheert. Er zit een dubbele beschermingslaag tussen zodat er geen huidirritaties ontstaan.

200 bewegingen per seconde
Terwijl jij met een paar bewegingen je baard verzorgt, maakt het mesje van de Philips OneBlade 200 bewegingen per seconde om alle haren op de door jou gekozen lengte af te scheren. En, zoals je wellicht al hebt gezien, heeft mesje van de OneBlade twee scheerzijdes, waardoor je in iedere willekeurige richting kunt scheren. Dat mesje is trouwens van hoge kwaliteit, zodat het tot wel 4 maanden lang meegaat. Is het op, dan vervang je het in een oogwenk en kun je verdergaan met het scheren, trimmen of stylen van je baard.

De verschillen
Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vier versies van de Philips OneBlade. Die verschillen qua prijs, maar ook op het gebied van uitrusting en mogelijkheden – al kun je met alle vier de varianten trimmen, scheren en stylen.

Koop bij bol.com

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.