Pizza vers gebakken voor de deur.

Mobiele pizza bakkerij.

Met zijn in eigen beheer ontwikkelde ’rollende keuken’, is Sylvano Valks onlangs een opvallend nieuw bedrijf begonnen. De Steenbergse ondernemer mag zeker als trendsetter in deze contreien worden bestempeld. Vanuit zijn ’Pizza bus Sylvano’ komt hij bij zowel zakelijke als particuliere klanten voor de deur, om ter plekke verse pizza’s van hoge kwaliteit te bakken en af te leveren. ,,Verser kan bijna niet,”stelt Valks, die de belangrijkste ingrediënten -zoals het meel voor de bodem, mozarella, salami e.d.– uit Italië importeert.

 

Geen snelle hap, maar een authentieke pizza.

Sylvano Valks gaat niet voor de snelle hap, maar voor de authentieke pizza. Het bestellen van pizza’s bij Sylvano is al mogelijk vanaf twee stuks, in de regio Steenbergen, Bergen op Zoom en Halsteren.

 

Pizza bus ook landelijk beschikbaar.

De pizza bus is Ook landelijk beschikbaar voor evenementen.Ook is de pizzabus, met bakker uiteraard, landelijk beschikbaar voor allerhande feestelijkheden, evenementen en maaltijdverzorging. Elke dinsdag staat Valks met zijn rollende keuken bovendien bij het Roosendaalse winkelcentrum Tolberg en ’s woensdags van 17.00 tot 21.00 uur aan de Omgang in Wouw. Voor meer informatie over het aanbod en de bezorgtijden kunt u kijken op de website van Sylvano Valks: http://www.pizzabussylvano.nl
 

Meer informatie op internet.

Vul een zoekterm in, hieronder in het zoekvenster, als u graag meer informatie wilt.
 

Aangepast zoeken

 

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.